Дружина Ярославського оголосила про розлучення з олігархом

12:05  |  20.04.2023
Дружина Ярославського оголосила про розлучення з олігархом

Марина Свентицька повідомила, що більше не є дружиною олігарха Олександра Ярославського.

«16 років життя, стільки всього пройдено разом… Наші життєві шляхи розійшлись, ми розлучилися понад рік тому. Складно говорити про такі речі, але, я думаю, настав час про це сказати. Головне, що є наші прекрасні діти, для яких ми завжди залишаємось люблячими батьками», – написала Свентицька в сторіс Instagram.

Дружина Ярославського оголосила про розлучення з олігархом

35-річна Свентицька була третьою дружиною 63-річного Ярославського. У них є троє спільних дітей.

Нагадаємо, пізно ввечері 9 лютого 2022 року на трасі Чугуїв – Мартове автомобіль збив на смерть чоловіка, на місці ДТП знайшли автомобільні номери з кортежу бізнесмена Олександра Ярославського.

Ярославський заявив, що спав вдома у момент аварії. У його бізнес-групі DCH заявили, що за кермом авто під час аварії був їхній водій. Однак водй, який узяв провину на себе, насправді був далеко від місця ДТП. Йому інкримінують «приховування злочину», а не провину за ДТП.

За спробу фальсифікації справи голова МВС Денис Монастирський звільнив начальника поліції Харківської області Станіслава Перліна. Цю частину справи розслідує Держбюро розслідувань.

Сам Ярославський 10 лютого вилетів з України – нібито на відпочинок із родиною, запланований до 19 лютого.

12 липня бізнесмен Олександр Ярославський повернувся в Україну.

Влітку 2022 року журналісти «Української правди» знайшли яхту Ярославського, яку він обіцяв продати, а гроші від продажу передати на відновлення Харкова.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: