В Харкові 7 жовтня відбудеться Wtech.Meetup Kharkiv

12:47  |  27.09.2021
IT

В Харкові 7 жовтня відбудеться Wtech.Meetup Kharkiv, безкоштовний івент у сфері IT, присвячений командам майбутнього, повідомляють організатори. 

«Про що будемо говорити? Про найважливіше в організаціях — людей! Команди майбутнього — актуальна тема для кожної компанії, яка прагне залишатися на підйомі та підкорювати нові горизонти! Адже люди — це серце будь-якої організації та її успіх», — повідомляється в прес-релізі.

На мітапі виступатимуть:

  • Аліна Щербина — керівниця проєктів Wtech та Code Club Україна
  • Яна Щербань — кураторка Wtech у Харкові, заступниця директора з питань співробітництва та партнерства UNIT.City Kharkiv
  •  Дар’я Сєдих — кураторка Wtech у Харкові, член правління та засновниця інжинірингової компанії ZEPS: Hardware and firmware development | IoT | Machine Vision | AI
  •  Дар’я Зюбанова — Employer Brand Manager, Softserve
  •  Наталія Сіромаха — AVP, Kharkiv Delivery Center Head at GlobalLogic
  •  Антон Шкоропатенко — СEO UNIT.City Kharkiv

На мітапі буде піднято наступні питання:

  •  Яким має бути сучасний лідер?
  •  Чим мотивувати співробітників?
  •  Які вони — «команди майбутнього»?

️Участь безкоштовна, мітап відкритий для жінок і чоловіків️. Організатори перераховуть пять причин відвідати подію:

  1. Спікери події — експерти в побудові команд і ком’юніті всередині компаній, employer branding та комунікацій.
  2. Тема. Поговоримо про одну з найважливіших сьогодні тем для організацій, актуальність якої тільки збільшилася у зв’язку з пандемією.
  3. Учасники. Ви потрапите у справжній вир тусовки ІТ та digital, тому крутий нетвокінг  — забезпечений!
  4. Ком’юніті. На наші мітапи ми завжди запрошуємо учасниць Wtech, команду, друзів, наших улюблених партнерів і менторів. Тому це подія для своїх, де ви зможете дізнатися й відчути, як і чим живе наше ком’юніті.
  5. Networking party. Після виступів спікерів на вас чекає класний нетворкінг за келихом ігристого під стильний DJ set.

Реєстрація: https://cutt.ly/aEyDRfT

До зустрічі: 7 жовтня о 19:00

Ком’юніті Wtech оновило свою політику, і з вересня 2021 наші мітапи відкриті для чоловіків.

Wtech — міжнародне ком’юніті для жінок у tech та онлайн-бізнесі, яке налічує вже понад 4000 учасниць. Ком’юніті є неприбутковою організацією і створює екосистему, де лідерки отримують можливості для розвитку бізнесу та експертизи, обміну досвідом та пошуку ділових партнерів. У 2018 році його створили Вікторія Тігіпко, засновниця та керівна партнерка TA Ventures, та Вірослава Новосильна, засновниця та СЕО SLOVA Tech PR.

Учасниць підтримують 39 едвайзерів і 22 амбасадорки з різних вертикалей бізнесу. Майже за 3 роки існування ком’юніті Wtech об’єднало понад 6000 жінок offline- та online-івентами, запустило представництва у 12 містах України і Лондоні, з вересня 2021 — у Німеччині. У перспективі осередки Wtech з’являться у Франції, США та інших країнах.

У 2021 р. ком’юніті запустило програму Wtech&Friends, у межах якої об’єднало вже 28 партнерів, котрі розділяють цінності Wtech. Серед них — Miratech, Preply, Parimatch Tech, Cisco, Readdle, Pufetto, Amazon Web Services, Credit Agricole, Uklon Tech, Genesis Investments, Data Group, NullGravity, Brainlab, Hold You, ALGORTM, GrowthShop, Unstoppable Domains, Naym.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: