У Харкові відкривається новий «Епіцентр» (Фото)

13:52  |  24.12.2021
Фото: департамент зі звязків з громадскістю "Епіцентра"

Фото: департамент зі звязків з громадскістю "Епіцентра"

У Харкові 25 грудня офіційно відкривається новий «Епіцентр», повідомляє департамент зі звязків з громадскістю «Епіцентра».

У дні святкового відкриття новий «Епіцентр» у Харкові (на вул. Архітекторів, 7) стане не тільки місцем активного передсвяткового шопінгу, але й художньою галереєю. На його території буде облаштовано виставку всесвітньо відомих робіт з художнього музею в Пархомівці.

Фото: департамент зі звязків з громадскістю "Епіцентра"

Фото: департамент зі звязків з громадскістю «Епіцентра»

Зокрема, безпосередньо в торговому залі будуть виставлені репродукції картин Пабло Пікассо, Казимира Малевича, Івана Айвазовського, Тараса Шевченка та інших відомих митців. Таким чином в компанії розраховують привернути увагу містян до одного з найкращих музеїв України, який володіє унікальною колекцією оригінальних предметів мистецтва.

Цей торговельний центр також цікавий тим, що попередній ТЦ Епіцентр, який працював тут з 2010 року, був повністю демонтований. При цьому всі конструкції демонтованого об’єкта компанія перевезла до Запоріжжя, де повторно використала при будівництві нового ТЦ. Таким чином цей рециклінговий проєкт став частиною довгострокової стратегії компанії з екологічності та зменшення використання природних ресурсів, сировини та матеріалів.

Фото: департамент зі звязків з громадскістю "Епіцентра"

Фото: департамент зі звязків з громадскістю «Епіцентра»

На місці розібраного торговельного центру компанія всього за 6 місяців побудувала новий двоповерховий ТЦ загальною площею майже 29 000 кв. м. Таке рішення дозволило суттєво розширити асортимент та представити покупцям всі інноваційні магазини формату shop in shop.

Зокрема, тут розташується масштабний Food Market площею 2100 кв. м: з широким асортиментом продовольчих товарів, власним виробництвом, пекарнею та великим фуд-кортом.

Окрім того, в ТЦ працюватимуть магазин побутової техніки та електроніки ЦЕ ТЕ, Студія Світла та Салон Килимів, зоомагазин Lapki та канцтовари Пиши-Малюй, Центр Меблів та Галереї Деко, Студія Інтер’єрів з великим вибором декоративних матеріалів для стін та парфумерно-косметичний бутик Mon Cheri, який запропонує якісну та натуральну продукцію для краси та догляду за тілом.

Фото: департамент зі звязків з громадскістю "Епіцентра"

Фото: департамент зі звязків з громадскістю «Епіцентра»

Для поціновувачів активного способу життя в ТЦ вже традиційно відкриється спортивний магазин Intersport, а також перший в мережі Епіцентр торговий об’єкт польського бренду спорттоварів 4F. Працюватиме в ТЦ і новий для компанії формат Expert з великим вибором товарів для мисливства та рибальства, в тому числі – зброї та човнів.

Серед інших об’єктів формату shop in shop слід відзначити Аптеку 100+, дитячий магазин E.Piс, оновлений Садовий Центр, Дім Води, об’єднаний відділ інструментів і засобів захисту та новий концепт Автомол, де можна придбати автомобільні комплектуючі, запчастини, косметику, хімію тощо.

Значні площі в торговельному центрі займатимуть відділи “Вироби з дерева” (2100 кв. м), “Сантехніка” (1450 кв. м), “Покриття для підлоги” (1225 кв. м) та “Будівельні матеріали” (1200 кв. м). Загалом у новому ТЦ буде представлено понад 170 000 артикулів товару.

Фото: департамент зі звязків з громадскістю "Епіцентра"

Фото: департамент зі звязків з громадскістю «Епіцентра»

Також покупці зможуть скористатися послугами майстерні з виготовлення ключів Ключмайстер, послугами флориста у квітковому бутику Букет, доставкою товару додому та багатьма іншими сервісами. Для зручності автомобілістів компанія суттєво розширила паркувальну зону, обладнавши дворівневий паркінг на 435 паркомісць.

Фасади обох торговельного центру реалізовано в новому форматі: з відкритими вітринами, яскраво виділеними вхідними групами та великими медіаекранами. Торговельний центр виглядатиме сучаснішим завдяки новій колірній гамі як на фасаді, так і в інтер’єрі ТЦ, а також використанню цифрових рекламних носіїв та навігації. Забезпечувати роботу нового ТЦ будуть 550 співробітників.

Довідка. Компанія «Епіцентр К» — один з найбільших гравців українського ринку роздрібної торгівлі та безумовний лідер в сегменті товарів для дому та ремонту. Станом на листопад 2021 року ритейлер об’єднує 70 торговельних центрів Епіцентр, які представлені в усіх регіонах України. До структури групи компаній також входить інтернет-магазин epicentrk.ua, 9 гіпермаркетів Нова Лінія і ціла низка виробничих активів у сферах агропромисловості, деревообробки та керамічної плитки.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:
Оставьте комментарий

*

  1. Евгений 13:27 | 26.12.21

    Такого бездарного размещения не т даже на мусорке Ни логики ни целесообразности Советую Пожарным службам обратить внимание ТК найти выход или тот или иной бутик крайне трудно было даже работникам и это в спокойной праздничной атмосфере.А въезд и выезд авто такая же бестолковщина!!!

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: