У Харкові працюють над перезапуском системи енергопостачання

9:48  |  11.04.2024
«Укренерго» повідомило про обмеження електропостачання на Харківщині

Профільні служби працюють над перезапуском системи електропостачання в Харкові. Про це повідомив міський голова Ігор Терехов.

За його словами, зранку ворог завдав серйозних ударів по енергетичній інфраструктурі міста. Через перебої в електропостачанні тимчасово зупинили рух потягів метрополітену. Водночас у Харкові вдалося запустити певні маршрути трамваїв і тролейбусів. Також містом курсують муніципальні автобуси.

«Сьогодні були дуже серйозні пошкодження енергетичної системи, яка заживлює Харків. Тому зараз наші комунальні підприємства разом з енергетиками працюють над перезапуском системи енергопостачання. Це не говорить про те, що світла немає в усьому місті. Але є труднощі. Для сталого енергозабезпечення всього міста критично не вистачає напруги в мережах», — розповів Терехов.

Також він зазначив, що внаслідок ворожих атак було пошкоджено житловий фонд. Зараз комунальні служби працюють над усуненням наслідків обстрілів, зокрема, закривають контури та обстежують дахи на наявність пошкоджень.

Крім того, мер подякував за допомогу, яка в ці дні надходить до Харкова з інших міст України.

«Зокрема, сьогодні, отримали допомогу від Закарпаття. І я дуже вдячний за цю підтримку. Всі міста, всі області об’єднались, щоб допомогти нам у ці скрутні часи», — зазначив Ігор Терехов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*

  1. We send a gift from our company. GET > https://telegra.ph/BTC-Transaction--97881-03-14?hs=19cb63dbf748fad88e1b1012e0b06610& 23:35 | 20.04.24

    7o24mj

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: