У будинку на вулиці Наталії Ужвій, 82 знесуть перший під’їзд — міськрада

15:17  |  15.06.2023
Зазнаючи невдач на Луганському напрямку, окупанти відновили обстріли житлових кварталів Харкова - Залужний

Фото: president.gov.ua

На останній сесії Харківської міської ради були виділені кошти на знесення першого під’їзду в будинку на вул. Наталії Ужвій, 82, який постраждав внаслідок ворожого авіаудару. Як повідомив в ефірі радіо «Накипіло» перший заступник директора Департаменту житлово-комунального господарства Олексій Богач, після знесення під’їзду будуть зроблені експертні висновки по всьому будинку.

«Ніхто не знає, як пройде процес знесення. Нам потрібно зняти з верхньої точки ліфтове приміщення вагою 60 т. Обговорюємо це з техпрацівниками, інженерами. Міський голова зустрічався з мешканцями. Їм було запропоновано допомогу в побуті, гуртожиток тощо. У місті пошкоджено близько 50 тис. квартир. У Харкові не було таких руйнувань з часів Другої світової війни», — зазначив Олексій Богач.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що Регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області ухвалила рішення, про демонтаж частини найбільш зруйнованого будинку на Північній Салтівці — 16-поверхівки на вулиці Наталії Ужвій.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*

  1. Hello World! https://national-team.top/go/hezwgobsmq5dinbw?hs=89819ae29826c2b4a57b541e40d56248 9:14 | 01.07.23

    ehja0x

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: