Топ-7 найпопулярніших ютуб-каналів Харкова у 2019 році (Відео)

16:36  |  30.12.2019
Курган & Agregat

Харківський ютуб-блогінг, як той ховрашок із фільму «ДМБ», — ти його не бачиш, а він є.

На жаль, «перша столиця» (поки що) не дала Ютубу медійних зірок. Можливо через певний час на обширах найвідомішого хостингу з «відосиками» з’явиться який-небудь ПьюДіПай із Салтівки, який вийде в топи бодай українського сегменту (а він, до речі, доволі потужний) і заявить про Харків як про столицю, цього разу відеоблогінгу.

Однак і зараз ми маємо деякі канали з Харкова, які знімають цікавий і різноманітний контент та можуть похвалитись мільйонними переглядами. Отже, як кажуть, «пагналі».

SECURIKA

Про що: канал компанії, яка займається установкою відеонагляду. Тому не дивно, що відео на каналі присвячені різноманітним злодюжкам, закладчикам, молоді напідпитку, тобто всім тим, хто вчиняв протиправні дії та, як то кажуть, «спалився».

Канал створено 22 квітня 2017 р. За цей час відео на ньому набрало 857 575 переглядів.

Найпопулярніше відео: «Прогрессивная» молодёжь Харькова — воно набрало 668 064 перегляди з травня 2019-го.

Спойлер: на відео зафіксовано мешканців «першої столиці», які цілий день справляють малу потребу біля земельного банку.

Читайте також: Харьков в 2019 году: итоги в фотографиях и видео

DarkBiker98

Канал відносно молодий. Дата його створення — 26 вересня 2016 р. За цей час відео, розміщені на ньому, набрали 3 624 271 перегляд.

Про що: справжній чоловічий канал, який спеціалізується на військовій тематиці. На каналі «байкера» ви знайдете відео про зброю — як сучасну, так і  раритетну. Останній часом відео здебільшого стосується реконструкції. Автор проводить детальні огляди форми, спорядження, зброї головних учасників Другої світової війни. Незважаючи на велику кількість специфічної інформації, людині, далекій від історії та реконструкції, дивитись доволі цікаво.

Найпопулярніше відео присвячене обмундируванню солдата Вермахту 22 червня 1941 року. Воно з червня 2019 набрало 1,102,564 перегляди.

 SkyVlad

Канал, створений восени 2015-го.  За час свого існування канал набрав 4 979 777 переглядів.

Про що: відео каналу присвячені цікавим місцям Харкова, подорожам в Європу та Україною, рибалці, здоровому способу життя і українській природі.

Автор каналу, Володимир Кажанов, в «реальному» житті астроном, і все те, що він знімає для Ютуба, є його хобі. Володимир на ресурсі не новачок — перший канал створив ще у 2009-му.

Найпопулярніше відео завантажено наприкінці літа 2017 і воно має назву «СЕЛА УКРАЇНИ, як живуть люди на сході, Харківська область». З того часу воно набрало 911 584 перегляди.

Юлия Счастливая

Канал створено влітку 2015. Загальна кількість переглядів — 5,883,916.

Про що: Основна увага на каналі приділена розпаковкам валіз, придбаних на аукціонах. Валізи зазвичай набиті різноманітним добром, яким саме, глядач разом з авторкою і ведучою каналу Юлією дізнається, так би мовити, в прямому ефірі.

Такий формат може бути цікавим, бо у валізах часто трапляються цікаві речі — від дорогого одягу до коштовностей і навіть грошей. Також на каналі ви знайдете відео про подорожі, румтури, влоги, деякі доволі відверті.

Найпопулярніше відео: ЧЕМОДАН С АУКЦИОНА | НАШЛА БРЕНДОВЫЕ ВЕЩИ | ЧЕМОДАН ОКУПИЛСЯ  827,427 перегляди з березня 2019.

Блаженное село

Дата створення: 4 квітня 2014 року

Загальна кількість переглядів: 16 284 061.

Про що: Незважаючи на те, що канал не займає перше місце в нашому топі за кількістю переглядів, однак саме він, мабуть, найбільш відомий широкому глядачу.

«Блаженное село» — канал доволі креативної трійці з смт. Близнюки, що в Харківській області. Хлопці ще у 2014 почали викладати на каналі скетчі, «страшні» історії, музичні кліпи та інший цікавий гумористичний контент, позначений яскравим слобожанським колоритом і гарно «приправлений» суржиком та ненормативною лексикою.

З каналу «вийшла» реп-банда Курган & Agregat (або ж Селюки), яка почала підкорювати підмостки топових музичних заходів — ZaxidFest, Atlas Weekend, Файне Місто.

Наприкінці липня 2019 на каналі «селюків» з’явилось музичне відео на композицію «Мутант», записану разом з київським діджеєм Тапольським.

Найпопулярніше відео на каналі — Курган feat Agregat — Кровавый кулак. 1,823,429 переглядsd з 16 жовтня 2014 року.

 #ХОЗЯИНДВОРА

Канал активіста Віталія Бойченка з’явився на обширах Ютуба 30 серпня 2014 р. З моменту створення відео на ньому переглянули 32 094 430 разів.

Про що: канал присвячено інцидентам, що пов’язані з патрульними поліцейськими, воєнкомами, які, як акцентується у відео, обмежують права простих громадян.

Деякі відео надають небайдужі люди, які мали невдалий досвід «спілкування» з людьми у формі, деякі відео автор каналу знімає та викладає сам.

«Коли поліцейський зупиняє, — зазначає в одному з роликів Віталій, — обов’язково вмикаєте відео на телефоні. Реєстратор у ХХІ століття — найголовніший фактор, який захистить вас, можливо надалі, від подібного свавілля».

Найпопулярніше відео — ВОЕНКОМЫ ПОЛУЧИЛИ ПО ЩАМ. Кількість переглядів — 1,806,079 (з 21 червня 2019 року).

Читайте також: ТОП-10 «крылатых» высказываний Кернеса в 2019 году (видео)

JackBelozerov

Лідер нашого топа — ютубер з дійсно непоганою кількістю переглядів — 302 861 278, та і сам канал давно на ресурсі, а саме з травня 2009 р.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=7BHxHG3C9wQ

Про що: канал орієнтовано на доволі молоду аудиторію, чим, можливо, і пояснюється його велика популярність.

Контент доволі різноманітний — перевірка лайфхаків, летсплеї, страшилки, є навіть музика у виконанні автора каналу. Якщо хочете більше інформацію про канал, знайдіть його на Ютубі або розпитайте у свого меншого брата — він, без сумніву, підписаний на JackBelozerov.

Найпопулярніше відео: Секс в MineCraft — MTV НЕ СНИЛОСЬ #22. Автор каналу робить летсвоч «фільму», який зробила група школярів прямо в згаданій комп’ютерній грі, і намагається «рофлити».

https://www.youtube.com/watch?v=p9dZ8CQD9e8

Відео набрало 5 813 841 перегляд з травня 2014.

Арсеній Троян

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки: ,

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: