Колишній голова Харківської облради Товмасян доєднався до ЗСУ

17:10  |  04.12.2023
Колишній голова Харківської облради Товмасян доєднався до ЗСУ

Фото: facebook.com/artur.tovmasiian

Колишній голова Харківської обласної ради Артур Товмасян, якого підозрюють в отриманні хабаря у розмірі понад одного мільйона гривень, долучився до Збройних сил України. Судовий розгляд справи про корупцію триває. Про те, що долучився до армії, Товмасян повідомив в соцмережах.

«Маю за честь долучитися до лав Збройних сил України. Нещодавно отримав повістку, пройшов медичну комісію та присягнув на вірність українському народу. Наразі разом з новобранцями перебуваємо на навчаннях», — йдеться у повідомленні.


Вищий антикорупційний суд продовжує розглядати справу про отримання хабаря, в якій Товмасян є одним з підозрюваних, повідомила журналістам «Суспільне» речниця спеціалізованої антикорупційної прокуратури Ольга Постолюк.

«Нині триває дослідження доказів, Товмасян по відеозв’язку з’являється, але до дебатів ще не дійшли», — сказала вона.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що 4 серпня 2021 року САП за дорученням виконувача обов’язків Генерального прокурора спільно з детективами НАБУ повідомили голові Харківської обласної ради Артуру Товмасяну про підозру в отриманні хабаря 1 050 000 гривень.

10 серпня 2021 року за Товмасяна внесли майже 3 млн грн застави як запобіжний захід у справі за підозрою його в отриманні понад 1 млн грн неправомірної вигоди.

17 серпня 2021 року Артур Товмасян написав заяву про складання повноважень.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: