У Харкові сьогодні вперше частково ввімкнуть вуличне освітлення

13:51  |  07.03.2023
У Харкові сьогодні вперше частково ввімкнуть вуличне освітлення

Фото: city.kharkov.ua

У Харкові сьогодні ввечері, 7 березня, почнуть підсвічувати центральні магістралі та інші найбільш завантажені автомобілями дороги.

Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив, що днями провів успішні перемовини з відповідальними за безпеку в місті особами, за результатами яких була досягнута домовленість щодо можливості частково ввімкнути освітлення у вечірній час.

За словами мера, поступово географія увімкнень розширюватиметься, а час роботи вуличних ліхтарів збільшуватиметься. Сьогодні освітлення працюватиме у тестовому режимі — з 18:00 до 19:30.

«Вже понад рік єдиним джерелом світла у темний час доби в Харкові були, в основному, лише фари автомобілів. За цей час сталося чимало ДТП, у яких постраждали люди. Знаю, бо сам неодноразово чув, що багатьом харків’янам важко пересуватися містом, коли темніє. І ось сьогодні у Харкові нарешті з’явиться вуличне освітлення. Переконаний, що це крок у правильному напрямку, який сприятиме безпеці харків’ян та зменшенню кількості ДТП», — наголосив Терехов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: