Терехов: Після перемоги Харків стане прикладом для інших міст

17:48  |  24.02.2023
Терехов: Після перемоги Харків стане прикладом для інших міст

Фото: city.kharkov.ua

У Харкові працюють над тим, щоб після перемоги відродити місто та зробити з нього центр індустрії, інновацій та створити умови для розвитку бізнесу. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов.

Він нагадав, що роботу зі створення нового Генерального плану міста Харкова ведуть з фондом британського архітектора Нормана Фостера.

«Таких планів не має жодне місто нашої країни. Харків стане прикладом для інших міст. Багато уваги у плані відродження Харкова приділено економічному розвитку. Це головне. Вдячний нашим фахівцям і спільноті архітекторів, які працюють разом з нами. У нас все вийде, я дуже оптимістично налаштований», — зазначив міський голова.

Також мер Харкова повідомив, що місто відбудовують вже зараз. Зокрема, лише минулого року відновили 66 житлових будинків, і роботи не припиняються, адже харків’яни мають жити в більш-менш, відповідно до воєнних реалій, комфортних умовах.

За його словами, це довгостроковий процес, але важливо не зупинятись, аби люди відчували й бачили, що Харків працює і живе.

«Як на мене, нам це вдається разом з усіма харків’янами», — наголосив міський голова.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: