Терехов: Новий наступ росіян на Харків дійсно може стати фатальним

16:42  |  29.03.2024
Терехов: Новий наступ росіян на Харків дійсно може стати фатальним

Фото: city.kharkiv.ua

Гучні заяви росіян про новий наступ на Харків є інформаційно-психологічною операцією. Про це в ефірі національного телемарафону заявив міський голова Ігор Терехов.

За його словами, в деяких телеграм-каналах та виступах росіян поширюється теза про те, що ворогу нібито під силу взяти Харків.

«Олександр Сирський дав щодо цього дуже чітку відповідь: ми не можемо ігнорувати попередження ворога про можливий наступ, але для російського агресора він може стати фатальним. Попри обстріли, у нас немає жодних сумнівів, що Харків завжди буде українським містом», — наголосив Терехов.

Також мер зазначив, що в Харкові постійно проводяться заходи щодо посилення обороноздатності міста, зокрема, будуються серйозні фортифікаційні споруди.

Крім того, Ігор Терехов прокоментував нещодавній обстріл Харкова новим типом зброї.

«Раніше нас обстрілювали потужними ракетами С-300, які долітали до будь-якого району Харкова. Використовували «шахеди», які теж долітають у будь-який район та область. Тому паніки щодо використання нового типу зброї немає. Для нас важливо мати надійну систему захисту повітря, сучасне ППО. Коли буде закрите небо над містом, у нас буде зовсім інше життя», — зазначив Ігор Терехов.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що Головнокомандувач ЗСУ оцінив загрозу нового наступу росіян на Харків. За словами Олександра Сирського, Харків стане для російських військ «фатальним містом», якщо росіяни знову вирішать наступати.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: