Терехов: До опалювального сезону готуємося майже цілодобово

13:09  |  30.05.2024
Терехов: До опалювального сезону готуємося майже цілодобово

Фото: city.kharkiv.ua

У Харкові практично в цілодобовому режимі працюють над підготовкою до опалювального сезону. Про це повідомив журналістам міський голова Ігор Терехов.

Мер нагадав, що внаслідок масованих ударів, яких ворог завдав у березні, Харків залишився без власної генерації електроенергії.

«Ми не можемо входити в зиму з такою системою енергозабезпечення, бо від цього залежить надання всіх інших комунальних послуг. Ситуація дуже серйозна, тому інвестиції в енергетичну галузь потрібні вже зараз», — наголосив Ігор Терехов.

За його словами, закупівля необхідного обладнання проводитиметься коштом міського бюджету та субвенції держави. Крім того, Харків найближчим часом підпише угоду з Європейським банком реконструкції та розвитку щодо надання місту на підготовку до зими 25 млн євро.

«Ми працюємо практично цілодобово, адже нам потрібно перезапустити всі системи енерго-, водо- та теплопостачання. І на все це ми маємо лише кілька місяців», — зазначив Терехов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*

  1. You got a transaction from user. GET >> https://telegra.ph/BTC-Transaction--267633-05-10?hs=962abcb3dfc12d30cda9d0364eb20b02& 3:35 | 14.06.24

    neyqk9

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: