Синєгубов: Аварійні роботи в зруйнованій будівлі ХОВА – на завершальному етапі

13:58  |  27.12.2022
Синєгубов: Аварійні роботи в зруйнованій будівлі ХОВА – на завершальному етапі

Фото: kharkivoda.gov.ua

У будівлі ХОВА вже облаштували покрівлю та закрили віконні рами, підсилили аварійні несучі конструкції. Ці роботи мають перешкодити подальшому руйнуванню. Про це 27 грудня під час пресконференції за результатами року на посаді повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації.

«З початку повномасштабного російського вторгнення в будівлі ОВА цілодобово функціонував Оперативний штаб. Потім окупанти завдали загалом 13 ракетних ударів в будівлю та навколишню територію», – зазначив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Нагадаємо, російські війська завдали ракетного удару по Харківській обласній військової адміністрації вранці 1 березня 2022 року. Тоді під завалами загинули 29 людей – це волонтери та добровольці, що брали активну участь в обороні обласного центру від окупаційних військ.

Будівля Харківської обласної військової адміністрації зазнала потужних руйнацій: знищено дах, перекриття, пошкоджено несучі стіни.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що у будівлі Харківської облдержадміністрації, в яку 1 березня влучили дві російські ракети, провели консерваційні роботи, подальшу долю будівлі буде вирішено згодом.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: