Проєкт Генерального плану Харкова винесуть на обговорення містян

21:28  |  23.12.2022
В городском совете созданы новые департаменты

Фото: city.kharkov.ua

Проєкт нового Генерального плану розвитку Харкова, який наразі розробляють найкращі архітектори та економісти світу, винесуть на обговорення мешканців міста. Про це в інтерв’ю повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов.

За його словами, новий Генеральний план – це дорожня карта розвитку міста на десятиліття, тому обговорення харків’янами – головна умова його подальшої реалізації.

«Я розумію, що хтось буде двома руками «за», хтось утримається, хтось буде категорично проти. Але обговорення має бути. Цим ми й відрізняємось від наших ворогів, де немає інституції демократії. У Харкові завжди були обговорення, і кожен має право на свою думку. Тому будемо обговорювати, сперечатись, може, навіть сваритися. Але в результаті це піде на користь справі. Чим більше ми обговорюватимемо, тим менше ми зробимо помилок і тим більше ідей реалізуємо в Генплані й, надалі, у житті», — наголосив Терехов.

Також він повідомив, що робота над проєктом буде проводитись поетапно, але значну частину – концепцію нового Генплану – вже розробили.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: