Поліція документує наслідки нічного обстрілу Харкова

16:19  |  08.10.2022
Поліція документує наслідки нічного обстрілу Харкова

Фото: hk.npu.gov.ua

Окупанти кілька разів вдарили по центральній частині міста. Попередньо, чоловік 1977 року народження отримав вибухову травму та осколкові поранення. Його доставили до лікарні. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

8 жовтня близько 00:30 ворожі ракети зруйнували нежитлові будівлі, гаражі, знищили кілька автомобілів, пошкоджені житлові будинки громадян. На місцях влучання зайнялися пожежі.

Працівники слідчо-оперативної групи проводять огляди місць подій, вилучають речові докази, документують злочини країни-агресора.

Попередньо встановлено, що обстріл здійснювався ракетами С-300.

Слідчими відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що у Харкові після півночі окупанти нанесли ракетні удари по Салтівському та Основ’янському районах. Через влучання ворожих боєприпасів вночі 8 жовтня у Салтівському районі трапилось чотири пожежі.

За процесуального керівництва Слобідської та Салтівської окружних прокуратур Харкова розпочато досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Через нічний обстріл Харкова зруйновані автомийка та спортзал.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: