Через нічний обстріл Харкова зруйновані автомийка та спортзал — Терехов

11:43  |  08.10.2022
Через нічний обстріл Харкова зруйновані автомийка та спортзал - Терехов

Фото: city.kharkov.ua

Автомийка та спортивний зал були зруйновані після нічного обстрілу ракетами Салтівського району міста. Як повідомив на місці події Харківський міський голова Ігор Терехов, є постраждалий, з ним працюють лікарі.

«Є руйнування в медустанові, житлових будинках, фактично нічого не залишилося від автомийки та фітнес-залу. Комунальні підприємства приводять все до ладу. Ще одна ракета прилетіла у сквер, ми теж там працюємо. Російський агресор дуже підступний, і те, що тривають обстріли інфраструктурних, культурних об’єктів, дозвілля, навіщо це робиться? Ворог тримає у напрузі, але ми мужні, ми — харків’яни, ми переможемо», — наголосив мер Харкова.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що у Харкові після півночі окупанти нанесли ракетні удари по Салтівському та Основ’янському районах. Через влучання ворожих боєприпасів вночі 8 жовтня у Салтівському районі трапилось чотири пожежі.

За процесуального керівництва Слобідської та Салтівської окружних прокуратур Харкова розпочато досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: