Міжнародна делегація відвідала Харків

10:45  |  22.03.2023
Міжнародна делегація відвідала Харків

Фото: city.kharkov.ua

Міжнародна делегація на чолі з віцепрем’єр-міністром — міністром з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Іриною Верещук побувала з робочим візитом у Харкові.

В рамках поїздки 21 березня Харків відвідали Надзвичайний та Повноважний Посол Великої Британії в Україні Мелінда Сіммонс, Надзвичайний та Повноважний Посол Канади в Україні Лариса Ґаладза-Кронін і тимчасово повірена у справах Посольства Швеції в Україні Марія Лінгрен-Салтанова.

Під час зустрічі Харківський міський голова Ігор Терехов показав гостям наслідки російських бомбардувань у середмісті, а також поділився планами відбудови Харкова.

«Для нас дуже важливі ваші візити та гуманітарна допомога від країн, які ви представляєте. Така потужна підтримка дає зрозуміти ворогу, що весь цивілізований світ — за нас! Маю сподівання, що ви також сприятимете процесу післявоєнного відновлення Харкова, адже ми маємо великі плани», — зазначив Ігор Терехов.

Своєю чергою Ірина Верещук підкреслила, що Харків — яскравий приклад міста, яке і сьогодні потерпає від російської агресії саме через те, що не підкорилося окупантам.

«Ворог робить усе, щоб Харків назавжди запамʼятав, що таке російський агресор. Наше завдання зробити так, щоб мрії ворога ніколи не стали реальністю, і покарати винних за всі вчинені злочини», — зазначила віцепремʼєр.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: