Кількість жертв ракетного обстрілу кафе на виїзді з Харкова зросла до трьох

14:47  |  09.06.2022
Кількість жертв ракетного обстрілу кафе на виїзді з Харкова зросла до трьох

За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України). Про це повідомили в обласній прокуратурі.

За даними слідства, в ніч на 9 червня російські військові обстріляли Новобаварський район м. Харкова. Внаслідок ворожого обстрілу загинуло 3 людей, ще 5 отримали поранення.

Крім того, повністю зруйновано ресторан та пошкоджено навчальний заклад.

Огляд місця події проводили прокурори Новобаварської окружної прокуратури Харкова спільно зі слідчими відділу поліції №1 Харківського районного управління поліції №3 ГУНП в Харківській області, рятувальниками ДСНС в Новобаварському районі м. Харкова та експертами зі Словацької Республіки.

Досудове розслідування здійснюється СВ Управління СБУ в Харківській області.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що близько 23:00 в результаті ворожу обстрілу спалахнули кафе, продовольчий магазин та шкільна бібліотека у Новобаварському районі Харкова. Загальна площа займання склала близько 500 кв. м. Частково пошкодилась будівля школи. Для ліквідації пожежі було задіяно дев’ять одиниць пожежно-рятувальної техніки та 50 осіб особового складу ДСНС. О 3:10 всі пожежі було ліквідовано.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: