Поліція Харкова задокументувала наслідки обстрілу окупантами цивільних об’єктів в Новобаварському районі

12:58  |  09.06.2022
Поліція Харкова задокументувала наслідки обстрілу окупантами цивільних об’єктів в Новобаварському районі

Фото: hk.npu.gov.ua

Ворожі снаряди влучили у навчальний заклад, бібліотеку та кафе. Інформація про постраждалих з’ясовується. Повідомлення про вибух надійшло в поліцію 8 червня близько 23:15. Про це повідомили в пресслужбі ГУ НП в Харківській області.

В результаті обстрілу кафе зруйновано повністю, бібліотека зазнала часткових руйнувань, а в школі вибиті вікна. До повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну в навчальному закладі навчалися 117 дітей.

Зараз за адресою працюють слідчо-оперативна група, рятувальники та фахівці вибухотехнічної служби. Триває розбір завалів у зруйнованих російською ракетою приміщеннях.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що близько 23:00 в результаті ворожу обстрілу спалахнули кафе, продовольчий магазин та шкільна бібліотека у Новобаварському районі Харкова. Загальна площа займання склала близько 500 кв. м. Частково пошкодилась будівля школи. Для ліквідації пожежі було задіяно дев’ять одиниць пожежно-рятувальної техніки та 50 осіб особового складу ДСНС. О 3:10 всі пожежі було ліквідовано.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: