Харківські підприємці отримають від міста понад сто генераторів та «старлінків»

19:04  |  29.05.2024
Харківські підприємці отримають від міста понад сто генераторів та «старлінків»

Фото: city.kharkiv.ua

Харківський міський голова Ігор Терехов 29 травня вручив сертифікати на отримання генераторів та «старлінків» 108 представникам малого бізнесу.

Грантовий конкурс «Quick Help» на отримання обладнання, необхідного для роботи під час блекаутів, реалізувала комунальна установа «Офіс реформ Харкова» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та в партнерстві з міжнародним фондом «Western NIS Enterprise Fund».

Терехов подякував підприємцям за те, що, попри постійні обстріли, вони продовжують працювати та підтримувати місцеву економіку, а також зазначив, що вже найближчим часом стартує наступний етап цього проєкту.

«Я дякую вам за те, що залишаєтеся в Харкові й працюєте, попри всі ризики. Ми допоможемо встановити все обладнання, сертифікати на яке передаємо зараз. На жаль, всі заявки відразу задовольнити не вдалося, але ми продовжимо підтримувати підприємців і вже незабаром пролонгуємо і цей проєкт, щоб задовольнити кожного, хто має потребу в альтернативних джерелах живлення чи безперебійного доступу до звʼязку», — зазначив Ігор Терехов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*

  1. Андрей 7:42 | 30.05.24

    У меня тоже малый бизнес (мясные магазины),и не один,и мне очень необходимы генераторы для бесперебойной работы холодильных камер.
    Где я могу обратиться по вопросу получения генераторов?

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: