Чоловік, який вбив трьох людей і вчинив смертельне ДТП, знаходитиметься під арештом: у Харкові суд обрав запобіжний захід (відео)

13:41  |  18.07.2023
Чоловік, який вбив трьох людей і вчинив смертельне ДТП, знаходитиметься під арештом: у Харкові суд обрав запобіжний захід

Фото: suspilne.media

За рішенням суду, зловмисника триматимуть під вартою строком 60 діб до 14 вересня 2023 року включно без внесення застави. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

18 липня в Київському районному суді обирали запобіжний захід 20-річному чоловіку, який підозрюється у вбивстві свого 71-річного діда, 49-річної матері та 10-річної сестри, а також скоєні ДТП зі смертельними наслідками.

Трагедія сталася у неділю, 16 липня. До поліції звернувся таксист і повідомив, що коли приїхав на виклик, замовник сів до авто. Погрожуючи ножем, вигнав водія та поїхав.

Керуючі автівкою, він скоїв два ДТП по вулиці Гвардійців Широнінців. Внаслідок однієї аварії загинув 52-річний пішохід, внаслідок другої — тілесні ушкодження отримав 23-річний водій автівки, з якою зіштовхнувся зловмисник.

Порушник залишив авто і намагався втекти, він побіг у двір житлового будинку. Але там небезпечного зловмисника оперативно затримали патрульні поліцейські.

Під час слідчих дій у квартирі чоловіка були виявлені тіла трьох загиблих. За даними слідства, він наніс матері щонайменше 13 ножових поранень, сестрі – 6.

Поліцейські встановили, що 20-річний зловмисник був неодноразово судимий за грабежі.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за п. 1, 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Йому повідомлено про підозру.

За скоєне зловмиснику загрожує довічне позбавлення волі.

Досудове розслідування триває, проводяться усі необхідні слідчі дії.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що у Харкові 20-річний хлопець вбив трьох людей, викрав автівку та спричинив ДТП зі смертельними наслідками. Однією з жертв у потрійному вбивстві у Харкові стала 10-річна дитина. Патрульні розказали, як затримували 20-річного чоловіка.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за п. 1, 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: