Потрійне вбивство у Харкові: серед загиблих — 10-річна дитина — ЗМІ

15:36  |  16.07.2023
Потрійне вбивство у Харкові: серед загиблих — 10-річна дитина - ЗМІ

Фото: hk.npu.gov.ua

Однією з жертв у потрійному вбивстві у Харкові стала 10-річна дитина. Про це у коментарі «Суспільне Харків» сказав керівник поліції Харківщини Володимир Тимошко.

За його словами, дані, які на 15:00 має поліція, попередні.

«Можемо зараз констатувати: вбита мати, вбита 10-річна сестра, вбитий чоловік, ступінь його родинних зв’язків нині з’ясовують. Це може бути дід чи цільний чоловік жінки. Поки що є попередні дані», — сказав Тимошко.

Слідчі вважають відповідальним за вбивство 20-річного чоловіка, якого затримали після смертельного ДТП на вулиці Гвардійців-Широнінців: «Попередньо, є підозра на вживання наркотичних засобів. Більш детально цю інформацію з’ясуємо під час слідства».

Наразі слідчі вважають, що чоловік після вбивства викликав таксі, сказав Володимир Тимошко.

«Всі слідчі дії тривають одночасно, працює група на місці вбивства у квартирі, працюємо з потерпілим щодо автомобіля, бо це є факт незаконного заволодіння автомобілем. Після вчинення вбивства чоловік викликав таксі, під загрозою ножа заволодів автомобілем, вчинив ДТП, яке має смертельні наслідки в Салтівському районі. Там також працює слідча група», — сказав керівник поліції Харківщини.

Володимир Тимошко каже, що 20-річний чоловік, сказав слідчим, що скоїти вбивство його змусив люцифер, який вселився в чоловіка.

«Це він сказав під час попереднього допиту, коли слідчі запитали, навіщо він це вчинив. Звісно, йому таке питання поставили. Які він буде покази давати в рамках слідчих дій, побачимо, це можуть бути й інші покази, зараз він відповів так», — сказав Володимир Тимошко.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що у Харкові 20-річний хлопець вбив трьох людей, викрав автівку та спричинив ДТП зі смертельними наслідками.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: