Вбив трьох людей, викрав автівку та спричинив ДТП зі смертельними наслідками: слідчі відкрили кримінальні провадження (відео)

19:07  |  16.07.2023
Вбив трьох людей, викрав автівку та спричинив ДТП зі смертельними наслідками: слідчі відкрили кримінальні провадження

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліцейські Харківщини оперативно затримали чоловіка. Зараз з ним працюють слідчі. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківщини.

16 липня до ХРУП № 1 надійшло звернення від таксиста про заволодіння транспортним засобом «Daewoo Lanos» по вулиці Гвардійців Широнінців. Заявник розповів, що отримав виклик. Коли приїхав за адресою, замовник сів до авто та почав погрожувати ножем, вигнав водія та поїхав.

Чоловіка затримали працівники Управління патрульної поліції. В ході перевірки встановлено, що вказаним автомобілем заволодів 20-річний хлопець. Керуючі автівкою, він скоїв два ДТП по вулиці Гвардійців Широнінців, в одному з ДТП загинув чоловік.

За інформацією обласної прокуратури, на місці загинув 52-річний чоловік.

Під час оперативного відпрацювання поліцейські з’ясували, що за місцем мешкання чоловік вбив трьох родичів у квартирі: 49-річну матір, 9-річну сестру та 71-річного співмешканця матері.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за п. 1, 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

За скоєння злочинів зловмиснику загрожує довічне позбавлення волі.

Зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення чоловіку про підозру за скоєння злочинів.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що у Харкові 20-річний хлопець вбив трьох людей, викрав автівку та спричинив ДТП зі смертельними наслідками. Однією з жертв у потрійному вбивстві у Харкові стала 10-річна дитина. Патрульні розказали, як затримували 20-річного чоловіка.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: