АНТИТІЛА в Харкові: бажаємо, щоб наша музика була завжди поряд з вами і допомагала підводитися в 101 раз

10:31  |  18.03.2017

16 березня у рамках всеукраїнського туру до Харкова завітав гурт «АНТИТІЛА» з новим альбомом «Сонце». Музиканти провели в Харкові майже цілий день: спочатку була прес-конференція в кінотеатрі «Multiplex» в ТЦ «Дафі», потім фронтмени зустрілися з харківськими студентами, і провели в ККЗ «Україна» концерт із живою музикою і потужним звуком.

Автограф-сесія з гуртом «АНТИТІЛА» в ТЦ «Дафі»

У ККЗ «Україна» «АНТИТІЛА» виконали 9 пісень з нового альбому «Сонце» та й не забули про попередні композиції, які встигли полюбитися народу. Виступ був наповнений позитивною енергією, драйвом, які хлопці не жаліючи віддавали людям у залі.

Наприкінці концерту у приміщенні стало спекотно: майже всі присутні повставали з місць і танцювали під потужні живі композиції – «Танцюй», «Їдем-їдем», «І всю ніч».

Передісторія успіху гурту

У 2004 році Тарас Тополя разом з друзями вперше виконує на випускному вечері пісню під назвою «АНТИТІЛА». У 2007 вже поєднані між собою спільними планами і мріями стосовно музикальної кар’єри учасники новоствореного колективу приймають участь в програмі «Шанс», де виконують власну пісню – «Я не забуду першу ніч».

Пісня отримала шалену популярність серед користувачів Інтернету і постійно лунає на радіо. Того ж року хлопці їдуть у свій перший тур по Україні і знайомляться зі своїми прихильниками.

У 2008 Тарас Тополя виходить зі складу гурту, забирає назву «АНТИТІЛА» і розпочинає шлях з новими колегами в українському шоу-бізнесі. Потім з’являються цікаві пропозиції від продюсерських центрів, дебютний альбом «Будувуду», гурт вперше потрапляє на екрани телевізорів. «Антитіла» отримують премію фестивалю «Перлини сезону», нагороду «Непопса» від рок-радіо «Джем –Фм», представляють Україну на наймасштабнішому фестивалі центральної Європи – «Sziget».

У 2011 виходить другий альбом – «Вибирай». Хлопці продовжують творити. Співають разом з відомими гуртами, виступають в Москві. Третій альбом «Над парусами» побачив світ у 2013 році. 2015 рік – четверта платівка «Все красиво», а вже в грудні 2016 з’являється альбом – «Сонце».

Світогляд           

«АНТИТІЛА» не приховують свою громадянську позицію і своїми виступами на сцені Євромайдану підтримували всіх тих, хто відстоював засади справжнього громадянського суспільства.

Вокаліст гурту Тарас Тополя сам пише слова до пісень, пропагандуючи ними любов до України, необхідність відстоювати свої права і свободу. Він разом з клавішником Сергієм Вусиком є волонтерами, збирають кошти і відвозять в зону АТО найнеобхідніше для українських солдатів.

лідер гурту Тарас Тополя

У перервах між піснями Тарас розмовляє з прихильниками, і наголошує на важливості таких понять в житті як сім’я, діти, втілення свої мрій і реалізація талантів. Лірика «АНТИТІЛ» чіпляє за живе, роздмухує добрі почуття любові до людей, до близьких і рідної землі.

Аудиторія

На концертах більшу частку людей складають молоді люди віком від 15 до 25 років, іноді зустрічаються й зрілі шанувальники українського року.

Теперішній склад гурту «АНТИТІЛА»:

  • Тарас Тополя — вокал, текст
  • Сергій Вусик — клавішні, аранжування
  • Нікіта Астраханцев — бас
  • Денис Швець — ударні
  • Жолудь Дмитро – гітара

Від імені усіх присутніх передаємо щиру подяку фронтменам «АНТИТІЛ» і з нетерпінням чекаємо знову у нашому місті.

Олена Росітюк

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: