Міністр оборони України вручив Синєгубову медаль «Золотий тризуб»

22:07  |  04.04.2023
Міністр оборони України вручив Синєгубову медаль «Золотий тризуб»

Фото: kharkivoda.gov.ua

4 квітня Міністр оборони України Олексій Резніков із робочою поїздкою відвідав Харківську область.

За всебічну допомогу у протистоянні збройній агресії російської федерації проти України, плідну співпрацю зі Збройними Силами України, патріотизм та активну громадянську позицію Міністр оборони України Олексій Резніков передав начальнику Харківської ОВА Олегу Синєгубову медаль «Золотий тризуб».

«З початку повномасштабного російського вторгнення я відвідую Харків не вперше. Пишаюся харків’янами і жителями області. Пишаюся тим, як місцеві люди тримають стрій і, попри ворожі обстріли та спроби окупантів зіпсувати життя, продовжують жити і розвиватися. Це відчувається – у Харкові є подих життя. Люди повертаються до міста, це помітно, зважаючи на кількість пішоходів на тротуарах та автотранспорту на дорогах. Сьогодні зранку, коли їхав містом, я бачив багато усміхнених облич і відкритих, світлих поглядів. Це говорить про те, що Харків не здався, не здасться і все буде Україна», – розповів Олексій Резніков.

Також Олексій Резніков передав нагороди воїнам Сил оборони України та медичному персоналу закладу, де лікують поранених військовослужбовців.

Крім цього нагороди «Знак пошани» та медалі «За сприяння Збройним Силам України» Олексій Резніков вручив працівникам міських та районних адміністрацій, комунальних підприємств департаментів міста Харкова і області; медпрацівникам, рятувальникам, енергетикам, водіям, електромонтерам, машиністам, старостам громад, фахівцям Національного наукового центру «Інститут судових експертиз імені засл. проф. М.С. Бокаріуса».

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: