Звільнений з посади Дудін звернувся до Зеленського (відео)

12:13  |  30.05.2022
Звільнений з посади Дудін звернувся до Зеленського

Роман Дудін твердить, що співробітники СБУ боронили Харківщину від ворога, а звільнили його на замовлення недоброзичливців. Про це Дудін написав на своїй сторінці в Facebook.

«Єдине за що мене можна покарати з початку війни — це те що я 24 видав зброю людям. Разом з тим вважаю, що якби я цього не зробив — Харків був би окупований», — написав він.

Дудін пише про «замовників зазначеної історії», маючи на увазі своє звільнення, та називає звинувачення надуманими. Він твердить, що готовий пройти перевірку на поліграфі.

Він також опублікував відео, зняте прихованою камерою. На ньому, за словами ексголови СБУ області, зафіксована розмова очільника ХОВА Олега Синєгубова та начальника ГУ Нацполіції області Володимира Тимошка.

«Я думаю, і Вам буде цікаво подивитись на губернатора, який зізнається в тому, що він не впливає на процеси в регіоні, на начальника поліції, який згоден домовлятись із окупантом і його заступника, котрий дає інтерв’ю у формі із краденою кепкою на голові», — пише Дудін.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що Президент України Володимир Зеленський звільнив очільника Управління СБУ в Харківській області Романа Дудіна з займаної посади.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: