Зеленський звільнив очільника Управління СБУ в Харківській області (відео)

20:44  |  29.05.2022
СБУ фиксирует попытки нагнетания ситуации в Харьковской области по поводу возможной вооруженной агрессии со стороны РФ

Роман Дудін. Фото: facebook.com/ssu.kharkiv

Президент України Володимир Зеленський звільнив очільника Управління СБУ в Харківській області Романа Дудіна з займаної посади. Про це Президент повідомив у зверненні до українців 29 травня.

У зверненні Зеленський розповів, що побував на розбитій окупантами Салтівці та провів у Харкові нараду з керівництвом області й міста.

«Провів нараду з керівництвом області, міста. Подякував їм за те, що вони були й залишаються разом з харків’янами, разом з Україною. І що дуже важливо зараз — разом один з одним. У них співпраця на 100%. Армія, поліція, мер Харкова, обласна державна адміністрація, всі дійсно працюють на перемогу і роблять це дуже ефективно. На жаль цього не скажеш про місцеве керівництво по лінії Служби безпеки України. Я приїхав, розібрався звільнив очільника Служби безпеки України в області за те, що не працював на захист міста з перших днів повномасштабної війни, а думав тільки про себе особисто. Які мотиви? Правоохоронці з’ясують», — сказав Президент України.

Також Зеленський наголосив, що усі окуповані території Харківщини будуть звільнені.

«На цей результат має працювати кожен! На посадах, як на місцевому рівні, так і на державному», — сказав Зеленський.

Відзначимо, Роман Дудін обіймав посаду очільника УСБУ в Харківській області з березня 2020 року.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що Володимир Зеленський провів нараду в Харкові та побував на Північній Салтівці.

Президент України Володимир Зеленський у межах робочої поїздки до Харківської області відвідав передові позиції українських військових.

Голова ХОВА Олег Синєгубов під час робочої зустрічі під головуванням Президента України Володимира Зеленського повідомив, що наразі 31% території Харківської області тимчасово окуповано, 5% було звільнено від російських загарбників.

Мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що Президент України Володимир Зеленський під час робочого візиту на Харківщину підтримав плани щодо розвитку міста Харкова.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: