За попередньою інформацією, удар по селу Гроза росіяни завдали ракетою типу «Іскандер» — Синєгубов

18:12  |  05.10.2023
За попередньою інформацією, удар по селу Гроза росіяни завдали ракетою типу "Іскандер" - Синєгубов

Фото: t.me/synegubov

За попередньою інформацією, удар по селу Гроза на Харківщині росіяни завдали ракетою типу «Іскандер». Станом на зараз відомо про 51 загиблу людину. Про це повідомив голова ХОВА Олег Синєгубов.

«Зазнали поранення 7 людей. Усі вони були госпіталізовані в медзаклади області. Серед поранених 6 жінок, більшість яких старше 50 років, та 55-річний чоловік. Дві жінки перебувають у важкому стані, стан решти постраждалих медики оцінюють як середньої тяжкості. Один з поранених, на жаль, помер у лікарні«, — повідомив Синєгубов.

Усі постраждалі мешканці села Гроза.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що 5 жовтня обстріляли кафе та магазин у селі Гроза Куп’янського району, де було багато цивільних людей.

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко в ефірі телемарафону повідомив, що під час ракетного удару у магазині-кафе відбувались поминки за померлим односельцем.

Клименко повідомив, що під руїнами зруйнованих вщент магазину і кафе у селі Гроза ще можуть бути люди, тож рятувальники, поліцейські та місцеві мешканці продовжують розбирати завали.

«29 осіб з 49 загиблих ідентифіковано. Мобільна криміналістична лабораторія працює на місці трагедії. Пошуково-рятувальна операція триває», — повідомив Ігор Клименко.

На місці також працює СБУ, яка перевіряє місцевих жителів. За словами Клименка, ракетний удар був дуже точним. Є ймовірність, того що її навів місцевий. Село Гроза дуже маленьке, його населення трохи більше 300 людей.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: