Кількість загиблих внаслідок удару по селу Гроза на Харківщині зросла: в лікарні померла одна з поранених

17:54  |  05.10.2023
Кількість загиблих внаслідок удару по селу Гроза на Харківщині зросла: в лікарні померла одна з поранених

Фото: t.me/synegubov

В лікарні померла одна з поранених внаслідок обстрілу росіянами села Гроза Куп’янського району. Про це повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

Число загиблих зросло до 51. Серед них дитина. 6 людей отримали поранення. Розбір завалів триває.

У Харківській області оголосять дні скорботи за загиблими внаслідок удару.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що 5 жовтня обстріляли кафе та магазин у селі Гроза Куп’янського району, де було багато цивільних людей.

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко в ефірі телемарафону повідомив, що під час ракетного удару у магазині-кафе відбувались поминки за померлим односельцем.

Клименко повідомив, що під руїнами зруйнованих вщент магазину і кафе у селі Гроза ще можуть бути люди, тож рятувальники, поліцейські та місцеві мешканці продовжують розбирати завали.

«29 осіб з 49 загиблих ідентифіковано. Мобільна криміналістична лабораторія працює на місці трагедії. Пошуково-рятувальна операція триває», — повідомив Ігор Клименко.

На місці також працює СБУ, яка перевіряє місцевих жителів. За словами Клименка, ракетний удар був дуже точним. Є ймовірність, того що її навів місцевий. Село Гроза дуже маленьке, його населення трохи більше 300 людей.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: