В селі Малі Феськи запрацювала амбулаторія

20:01  |  03.01.2024
В селі Малі Феськи запрацювала амбулаторія

Фото: kharkivoda.gov.ua

Амбулаторія у селі Малі Феськи Богодухівського району була пошкоджена внаслідок ворожого обстрілу населеного пункту навесні 2022 року. В ході відновлювальних робіт, в медзакладі замінили покрівлю, комунікації, вікна та провели внутрішні ремонтні роботи. Роботу відновленого медзакладу перевірили в ході робочої поїздки заступники начальника Харківської ОВА Олена Логвинова та Євген Іванов.

«В межах візиту передали комп’ютерну, побутову та медичну техніку на потреби медичного персоналу від міжнародних партнерів. Усе необхідне обладнання в амбулаторії встановлене та функціонує. Відтепер амбулаторія може повноцінно приймати пацієнтів. Паралельно доукомплектовуватимемо медзаклад меблями», — зазначила Олена Логвінова.

Також в населеному пункті планують провести відновлювальні роботи та облаштування укриття в місцевій школі та дитячому садочку.

«Укриття мають відповідати усім вимогам ДБН. В Малих Феськах налічується більш як 3,5 тисячі жителів в тому числі внутрішньопереміщених осіб. Тому попит на офлайн-освіту є. Продовжуємо роботу в цьому напрямку», — зазначив Євген Іванов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: