У Шевченківському районі відновлюють магістральні водоводи

13:52  |  15.06.2022
У Шевченківському районі відновлюють магістральні водоводи

Фото: city.kharkov.ua

Бригади служби зовнішніх водопровідних мереж Шевченківського району Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» оперативно усувають пошкодження на магістральних водоводах.

Як повідомили у КП «Харківводоканал», учора робітники ліквідували протікання на мережі холодного водопостачання діаметром 1000 мм на пр. Людвіга Свободи, а сьогодні взяли у роботу пошкоджену ділянку магістрального трубопроводу діаметром 1200 мм на вул. Макаренка.

Начальник Шевченківського району служби зовнішніх водопровідних мереж Андрій Целогородцев зазначив, що магістральні водоводи забезпечують водопостачання більшої частини споживачів району, тому ремонтні роботи на таких водоводах завжди виконують оперативно та у першу чергу.

«По проспекту Людвіга Свободи вчора розпочали роботи та оперативно відновили аварійну ділянку. Місце розриття засипали. Сьогодні виконуємо земляні роботи та ремонт на трубопроводі по вулиці Макаренка із залученням необхідної спецтехніки, у тому числі водовідкачувальних агрегатів. При ремонтах магістралей великих обсягів найчастіше застосовуємо технологію зварювальних та ревізійних робіт без відключення мешканців від водопостачання. Завершити роботи плануємо до початку комендантської години, територію облаштуємо», — зазначив Андрій Целогородцев.

Загалом учора бригади аварійно-відновлювальних робіт комплексу «Харківводопостачання» ліквідували шість пошкоджень на трубопроводах холодного водопостачання та відновили дев’ять оглядових колодязів. Сьогодні заплановано відремонтувати десять пошкоджених ділянок водоводів.

Для оперативної роботи бригад харків’ян просять докладніше повідомляти про витоки води, вказуючи місце витоку, точну адресу та номер телефону заявника для уточнення. Інформацію приймають за тел.: 15-33.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: