У селі Гроза Харківської області завершили ідентифікацію загиблих (відео)

17:56  |  17.10.2023
У селі Гроза Харківської області завершили ідентифікацію загиблих

Фото: npu.gov.ua

Загальна кількість загиблих не змінилася. Російський «Іскандер М» вбив 59 цивільних громадян. 5 постраждалих з пораненнями знаходяться в лікарні. Їх стан стабільний. Про це повідомили в Національній поліції України.

До сьогодні близькі та знайомі загиблих забрали 49 тіл. Судово-медичні експертизи, ДНК-дослідження дозволили стверджувати, що від російської ракети загинули 59 осіб.

За словами заступника начальника відділу розслідування злочинів учинених в умовах збройного конфлікту слідчого управління ГУНП в Харківській області Олександра Кобилєва, слідчі та криміналісти з 5 жовтня цілодобово працювали над тим, щоб встановити усі обставини цієї страшної події.

«Сьогодні слідчі працюють у морзі, де відбувається видача тіл та їх фрагментів, які на початковому етапі розслідування не були ідентифіковані, — повідомив Олександр Кобилєв. – На теперішній час вони ідентифіковані та ми можемо передати їх родичам для поховання».

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що Служба безпеки «по гарячих слідах» встановила особи двох зрадників, які скоригували російський ракетний удар по кафе у селі Гроза на Харківщині 5 жовтня.

12 жовтня Міністр внутрішніх справ Клименко повідомив, що криміналісти ідентифікували всіх загиблих внаслідок ракетного удару по кафе на Харківщині.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: