У Харкові зустріли Food Train, який прибув з нагоди Дня подяки (відео)

16:21  |  24.11.2023
У Харкові зустріли Food Train, який прибув з нагоди Дня подяки

Фото: hk.npu.gov.ua

Потяг приїхав до міста, аби у традиційне американське свято віддячити тим, хто найбільше допомагав харків’янам у найстрашніші дні широкомасштабного вторгнення — медикам, волонтерам, залізничникам, правоохоронцям. Про це повідомили в пресслужбі ГУ НП в Харківській області.

Перший у світі соціальний проєкт Food Train вдалось реалізувати за підтримки Фонду Говарда Баффета (The Howard G. Buffett Foundation), який активно допомагає українцям під час війни.

Від початку повномасштабного вторгнення саме правоохоронці першими прибувають на місце обстрілів, розбирають руїни та рятують людські життя. Завдяки злагодженій і тісній співпраці із залізничниками вдалось вивезти з обстрілюваного міста тисячі мешканців Харкова і передмістя, які тікали від постійних бомбардувань.

З нагоди Дня подяки кухарі частували гостей святковими стравами. Традиційну запечену індичку, картоплю та гарбузовий пиріг роздали всім присутнім та подякували за щоденну працю, яка допомагає прифронтовому регіону втриматись і продовжити рух до перемоги.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що «Укрзалізниця» 23 листопада відправила в перший рейс унікальний поїзд-кухню. Цей поїзд вирушив із Києва до Харкова та Ізюма в День подяки — традиційне американське родинне свято.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: