У Харкові запровадили звання «Почесний амбасадор міста»

13:52  |  22.11.2023
У Харкові запровадили звання «Почесний амбасадор міста»

Фото: city.kharkov.ua

Положення про Почесних амбасадорів Харківської міської територіальної громади було затверджене 22 листопада на позачерговій сесії міської ради.

Відповідне рішення було ухвалене з метою підвищення міжнародного авторитету Харкова, рівня поінформованості міжнародної спільноти про місто та його потенціал, а також задля зміцнення позитивного іміджу та подальшого розвитку міжнародного співробітництва.

У положенні зазначено, що Почесними амбасадорами можуть стати представники в галузях науки, освіти, інформаційних технологій, цифрової промоції, культури, спорту, бізнес-сектору та економіки, а також громадські діячі та інші особи, які мають тісний зв’язок з Харковом.

Серед основних  завдань амбасадорів  — донесення до національної та іноземної спільнот інформації про перспективні плани розвитку Харкова та сприяння його промоції з метою залучення інвестицій для відбудови та впровадження новітніх технологій в економіку міста.

Звання Почесного амбасадора присвоюється строком на три роки. Свою діяльність амбасадори Харкова проводитимуть на громадських засадах на безоплатній основі.

Оголошення про проведення відбору кандидатів буде оприлюднене на офіційному сайті Харківської міської ради.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: