У Харкові за місяць усунули понад 300 пошкоджень на водоводах

17:52  |  02.08.2022
У Харкові за місяць усунули понад 300 пошкоджень на водоводах

Фото: city.kharkov.ua

Бригади Комплексу «Харківводопостачання» усунули за липень 305 аварійних ситуацій на трубопроводах холодного водопостачання. Як повідомили на КП «Харківводоканал», також ремонтники привели до ладу 302 оглядові колодязі із заміною запірно-регулюючої арматури й капітально відремонтували 78 водорозбірних колонок.

Так, 1 серпня бригади аварійно-відновлювальних робіт ліквідували 10 поривів на трубопроводах і привели до ладу 9 оглядових колодязів. Зокрема, у Немишлянському районі замінили ввод до будинку на вул. Харківських Дивізій. Сьогодні бригади Комплексу «Харківводопостачання» взяли в роботу 12 пошкоджених ділянок трубопроводів.

Як повідомив начальник районної служби зовнішніх водопровідних мереж Комплексу «Харківводопостачання» Павло Гладков, у воєнний час водопровідному господарству приділяють особливу увагу. Досвідчені аварійні бригади оперативно усувають пошкодження на водоводах і за потребою замінюють ділянки мереж. Також вони завжди готові до екстремальних ситуацій, пов’язаних із наслідками ворожих обстрілів.

Крім того, лабораторія санітарно-епідеміологічного контролю щоденно досліджує якість води, яка, за даними фахівців, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

Для оперативної роботи бригад харків’ян просять детальніше повідомляти про виток води, вказуючи місце витоку, точну адресу та номер телефону заявника для уточнення. Інформацію приймають за тел.: 15-33.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: