У Харкові відновлюють роботу заклади торгівлі, у пошкоджених об’єктах проводяться ремонтні роботи, відкриваються нові магазини

17:25  |  20.03.2023
В Харьковской области уже вакцинировано 45% населения

Фото: kharkivoda.gov.ua

Повністю або частково відновили роботу всі мережі супермаркетів «Клас», «Рост», «Восторг», «Сільпо», «АТБ-маркет», «Чудо маркет» та ін., магазинів продовольчих товарів «Посад», «Агромол», «Салтівський м’ясокомбінат», «Кулиничі», «Рибне ремесло» та ін., фірмові магазини Харківської бісквітної фабрики, мережі магазинів електротоварів та побутової техніки «Comfy», «Ельдорадо», «Фокстрот», «Алло», «Gadgik», магазини товарів для дому «Smilemarket», «Аврора», товарів, що були у вжитку, — «Smart Store», а також магазини косметики та побутової хімії «Eva», «Prostor» тощо. Про це повідомили в Харківській міській раді.

Відновлена робота всіх великих ТРЦ, серед яких — «Нікольський», «Дафі», «Французький бульвар», «Караван» та ін.

З початку березня відкрито два нових магазини мережі «Opti маркет». Також відновили роботу два ринки, і зараз у місті працюють 47 з 52 ринків та торговельних майданчиків, у тому числі найбільші продовольчі ринки Харкова, а також невеликі торговельні майданчики у всіх районах міста.

Дефіцит на необхідні харчові продукти, товари першої необхідності, питну воду, гігієнічні засоби відсутній.

У випадку тривалого відключення електроенергії працюють 955 продовольчих магазинів, 119 магазинів непродовольчих товарів, 211 аптек, 90 АЗС, 12 ветеринарних клінік та 27 зоомагазинів.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: