У Харкові усувають наслідки денного обстрілу

20:47  |  12.09.2022
У Харкові усувають наслідки денного обстрілу

Фото: city.kharkov.ua

Комунальні служби та енергетики усувають наслідки денного обстрілу критичної інфраструктури міста Харкова. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов.

За його словами, у місті майже відновили електропостачання і зараз займаються відновленням подачі води.

«Внаслідок денного обстрілу відключилися джерела живлення. Нам вдалося запустити електротранспорт, усі гілки метрополітену, і зараз ми поступово подаємо електроенергію до житлових мікрорайонів. Крім того, відновлюємо роботу «Харківводоканалу». Ситуація напружена, але контрольована. Наші енергетики та комунальні служби роблять все можливе, щоб у харків’ян були більш-менш нормальні умови проживання», — повідомив Ігор Терехов.

Також мер зазначив, що інтенсивність та географія обстрілів у Харкові не зменшується. Російський агресор продовжує безладно обстрілювати місто з території рф. Попри це, комунальні служби продовжують готуватися до зими.

Зокрема, ведуться роботи з підготовки резервних джерел живлення. Також для харків’ян, чиї будинки зазнали глобальних руйнувань, готують кімнати у гуртожитках.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: