У Харкові та області внаслідок обстрілів сталося дев’ять пожеж

10:19  |  08.08.2022
У Харкові та області внаслідок обстрілів сталося дев’ять пожеж

Фото: kharkivoda.gov.ua

Рятувальники Харківського гарнізону ДСНС за добу, з 7 по 8 серпня, здійснили 30 оперативних виїздів.

Як повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Харківській області, 22 з них — на ліквідацію пожеж (дев’ять — спричинених обстрілами), три — для надання допомоги населенню та комунальним службам, один — для проведення аварійно-рятувальних робіт, чотири — з інших причин.

Пожежі, спричинені ворожими обстрілами, трапились у Харківському (3), Богодухівському (2), Чугуївському (2), Ізюмському (1) районах області та Київському (1) районі  Харкова.

Зокрема, близько 22:30 ворог завдав артобстрілу по Харкову. Внаслідок влучення боєприпасів пошкоджено будівлі підприємства. В одній з них сталося три осередки займання на загальній площі 180 кв.м, яке рятувальники оперативно ліквідували.

За інформацією управління, також рятувальники двічі виїжджали на гасіння полів із пшеницею у Золочівську громаду (площа займання становила 10 та 18 га).

Крім того, підрозділи ДСНС загасили пожежу у приватному будинку в селі Коробочкине (Чугуївський р-н), а також у двох дачних будинках (площею 150 та 200 кв. м) та господарській споруді у селі Циркуни (Харківський р-н).

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: