У Харкові розглядають можливість проводити уроки у метро — міська рада

14:55  |  20.07.2023
На станциях метрополитена в Харькове проводятся уроки для школьников

Фото: city.kharkov.ua

У Харкові розглядають можливість проводити уроки у метро для учнів молодших класів. Цю інформацію підтвердив речник Харківської міської ради Юрій Сидоренко у Facebook.

Він зазначив, що це один з варіантів, які розглядають для впровадження комбінованого навчання. Остаточне рішення поки не ухвалили.

«Основне питання — як зробити комбіноване навчання максимально безпечним та зручним. Тому і проробляються безліч варіантів, і проведення уроків у метро — лише один з них. Всі ж ми розуміємо, що у метрополітені є приміщення, в яких можна спробувати це організувати. Але це лише один з варіантів, над яким зараз працюють і в Департаменті освіти й у відповідному КП», — сказано у повідомлення.

«Є й інші варіанти, які потребують додаткового відпрацювання. Щойно мер матиме всю повну і необхідну інформацію для ухвалення того чи іншого варіанту — він одразу про це повідомить харківʼян. У будь-якому випадку Ігор Терехов прислухатиметься до думки містян.

Ще раз зауважу — головне питання, яке стоїть перед міським головою це максимальна безпека навчального процесу, аби жодна дитина, батьки якої погодяться на навчання оф-лайн, не постраждала від російських ракет. Тому розумію вашу зацікавленість цією проблемою, але закликаю трохи почекати відповідей. Перше вересня не завтра, то ж час ще є», — написав Юрій Сидоренко.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: