У Харкові провели серію тренінгів з безпеки для студентів

20:08  |  02.05.2023

Студенти закладів вищої освіти відвідали фінальне заняття у рамках серії тренінгів «Твоя безпека». Навчання провів начальник соціально-психологічного факультету Національного університету цивільного захисту України Олексій Косолапов. Про це 2 травня повідомляє прес-служба Харківської міськради.

Викладач розповів студентам про можливі розлади ментального здоров’я у воєнний та післявоєнний періоди, а також надав актуальні та прості поради і мотиваційні рекомендації щодо його збереження.

Директор Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Олександр Власенко повідомив, що молоді люди змогли поспілкуватися з фахівцями, поставити питання та отримати відповіді для формування здорового способу життя, а також навчання та якісного вибудовування стосунків  у соціумі.

«Сьогодні ментальне, психологічне здоров’я є надважливою складовою життя людини. Саме тому цей тренінг для студентів спрямований на вирішення викликів, які зараз постають перед молоддю, і ми на них реагуємо», — зазначив Олександр Власенко.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: