У Чугуївському районі виявили тимчасовий шпиталь та місце проживання російських окупантів

10:27  |  01.11.2022
У Чугуївському районі виявили тимчасовий шпиталь та місце проживання російських окупантів

Фото: hk.npu.gov.ua

Відступаючи, війська рф залишили після себе розтяжки та міни, які знайшли та знешкодили вибухотехніки. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

Поліцейські Чугуївського райуправління поліції спільно з оперативниками управління карного розшуку продовжують відпрацювання Чугуївського району.

Під час огляду деокупованої території селища міського типу Чкаловське на комбінаті хлібопродуктів правоохоронці виявили пункт з медичної допомоги росіян та місце, де мешкали російські військовослужбовці.

На території підприємства ворожі війська залишили руїни та купу сміття, серед якого шприці російського виробництва, медикаменти, георгіївські стрічки та форма військових російської федерації.

Правоохоронці виявили кілька листів від дітей окупантам, які воюють в України. Усі вони від дітей із Санкт-Петербурга з однаковим текстом. Листи мають різний підпис та почерк, єдина відмінність – імена авторів. Можна припустити, що текст дітям надиктували у навчальному закладі.

Правоохоронці Харківщини посилено несуть службу та обстежують кожен клаптик звільненої від рф території, щоб громадяни знову почували себе у безпеці.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: