У Балаклії відновили водопостачання після російської ракетної атаки

11:55  |  31.10.2022
Балаклея, Харьковская область

У Балаклії відновлюють водопостачання після обстрілу росіянами критичної інфраструктури. Про це повідомили у Балаклійській міській раді.

«На даний час у громаді стабілізувалась напруга електромережі. Працівники КП «Балаклійський Водоканал» розпочали подачу води та заповнення системи”, — йдеться в повідомленні міської ради.

Там додали, що якщо напруга буде залишатись стабільною, вода в абонентів з’явиться протягом години.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що 31 жовтня приблизно о 8:00 ранку ворог завдав по Харкову та Чугуївському району ракетних ударів. Попередньо, ракетами комплексу С-300, які запустили з бєлгорода. Пошкоджено об’єкти критичної інфраструктури.

Харківській міський голова Ігор Терехов повідомив, що ракетний удар по Харкові припав по об’єкту критичної інфраструктури. У місті знеструмлено метро та електротранспорт.

У містах Харківської області виникли перебої з водозабезпеченням унаслідок знеструмлення, спричиненого ракетними ударами рф.

За процесуального керівництва Новобаварської окружної прокуратури Харкова та Чугуївської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідуванні у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: