Цієї ночі ворог завдав ракетних ударів по об’єктах критичної інфраструктури в місті Харків та Харківській області — Синєгубов

10:53  |  20.08.2022
У нас немає інформації, що у ворога достатньо сил для нового штурму Харкова - Олег Синєгубов

Фото: kharkivoda.gov.ua

Близько 1:00 ночі зафіксований приліт 2 ракет в інфраструктурний об’єкт Слобідського району м. Харків. Пошкоджено будівлю. Попередньо – без постраждалих. Інформація уточнюється. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Як зазначив Синєгубов, також цієї ночі зафіксовані ракетні удари по інфраструктурних об’єктах Харківського та Чугуївського районів області. Масштаби руйнувань уточнюються. Попередньо – без постраждалих.

Протягом минулої доби російські окупанти обстрілювали населені пункти Харківського, Богодухівського, Чугуївського та Ізюмського районів. Пошкоджені приватні будинки, господарчі споруди. В Харківському районі обстріляний дачний кооператив.

За даними Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби госпіталізовані з пораненнями 5 цивільних. В м. Харків госпіталізований 35-річний поранений чоловік. В Богодухівському районі поранена жінка 62 років. В Харківському – двоє чоловіків, 59 і 66 років.

В Ізюмському районі під час роботи у полі на тракторі підірвався на міні 50-річний чоловік.

«На лінії зіткнення тривають запеклі бої. На Харківському напрямку ворог намагався прорвати нашу оборону в районі Борщової, але під вогнем наших захисників відступив з втратами. У районі Ізюма окупанти пробували наступати поблизу Вірнопілля і Курульки, отримали відсіч і відступили. Віримо в ЗСУ та продовжуємо працювати на нашу перемогу!», – наголосив керівник області.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: