Терехов просить «Харківобленерго» скласти чіткі графіки відключення світла по кожному району та намагатися жорстко дотримуватись їх

13:17  |  30.11.2022
Терехов просить "Харківобленерго" скласти чіткі графіки відключення світла по кожному району та намагатися жорстко дотримуватись їх

Фото: city.kharkov.ua

Харківській міський голова Ігор Терехов звернувся до керівництва «Харківобленерго». Він вважає за необхідне скласти чіткі графіки відключень по кожному району, по кожному будинку, опублікувати їх на сайті та в засобах масової інформації та намагатися жорстко дотримуватись їх. При цьому, за словами Терехова, слід знайти можливість значно скоротити час відключень електрики. Про це він повідомив в соціальних мережах.

«Зі свого боку ми, як орган місцевого самоврядування, готові надавати всіляку підтримку та надавати необхідну допомогу у нормалізації електропостачання харків’ян. Разом ми точно впораємося з цією проблемою і не дамо можливості агресору розгойдати ситуацію», — повідомив Терехов.

Мер міста пише, що наразі російські пропагандисти всіма способами починають нагнітати тему дефіциту електроенергії в Україні, намагаючись викликати в українців невдоволення віяловими відключеннями. Роблять вони це після підлих ударів по критичній інфраструктурі.

«Справді, Харків, як і вся Україна, перебуває в умовах надзвичайно складної енергетичної ситуації. Місто економить електрику на всьому, що тільки можливо. Чи не працює вуличне освітлення, скорочено його споживання на всіх комунальних підприємствах, ринках, магазинах, заправках; збільшено інтервали руху електротранспорту тощо», — йдеться в повідомленні Терехова.

Терехов повідомив, що споживання електроенергії у Харкові зведено до мінімуму.

«На додаток до цього в місті запроваджено віялові відключення, необхідність яких є абсолютно зрозумілою. Але! Досі немає чіткого графіка, за яким у будинках харків’ян відключають світло, при цьому самі відключення можуть тривати по 12 годин», — повідомив мер Харкова.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що «Харківобленерго» дали роз’яснення щодо погодинних та аварійних відключень електроенергії в Харківській області.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: