Терехов: Ми маємо чіткий план дій і вже відбудовуємо наше місто

13:27  |  30.06.2023
Терехов: Ми маємо чіткий план дій і вже відбудовуємо наше місто

Фото: city.kharkov.ua

Харків має чіткий план з відбудови зруйнованої внаслідок збройної агресії рф інфраструктури. Про це Харківський міський голова Ігор Терехов заявив на конференції з демократичного врядування, яка проходить 30 червня у Києві.

Участь у заході, організованому Міжнародним республіканським інститутом, беруть представники органів влади з усієї України, Офісу Президента, Кабінету міністрів, Верховної Ради, міжнародних організацій і бізнес-спільноти.

Очільник Харкова виступив на панельній дискусії, присвяченій темі стійкості самоврядування під час війни. Ігор Терехов підкреслив, що Харків необхідно відбудовувати вже зараз. За словами міського голови, у пріоритеті — відновлення житла, розвиток освіти, індустрії та IT.

«З початку війни Харків стоїть на захисті цінностей, інтересів і свободи України. Я вдячний  партнерам зі США та інших країн, які підтримують Україну зброєю, фінансово та гуманітарно. Це допомагає нам проходити дуже тяжкі виклики війни. І хоча попереду ще багато роботи, ми визначили пріоритети й маємо чіткий план дій на майбутнє. Ми не збираємося чекати завершення війни й поступово відбудовуємо наше місто вже сьогодні», — зазначив Терехов.

Також міський голова висловив подяку Президенту України Володимиру Зеленському та мерам інших міст України за підтримку і допомогу Харкову в найважчі часи війни.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*

  1. Marko 20:11 | 01.07.23

    А програма еВідновлення в ЦНАПах Харкова вже запрацювала?

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: