Стартував міжнародний конкурс з відновлення Північної Салтівки

17:55  |  08.05.2024
У Харкові рятувальники розбирають завали напівзруйнованої 9-поверхівки на Північній Салтівці

Фото: facebook.com/DSNSKHARKIV

Харківська міська рада спільно з Фондом Нормана Фостера, Європейською економічною комісією ООН, компанією «Arup» та інститутом «Харківпроект» оголосив міжнародний конкурс з відновлення Північної Салтівки. Про це 8 травня на своїх сторінках у соціальних мережах повідомив міський голова Ігор Терехов.

За його словами, конкурс проводитиметься в рамках проєкту «Концепція Генерального плану міста Харкова». Основне завдання полягатиме в розробці програми модернізації пошкоджених багатоквартирних будинків з урахуванням підвищення рівня їхньої безпеки та енергоефективності, а також у створенні зручного громадського простору навколо.

«Запрошуємо до участі архітекторів, містобудівників, інженерів та проєктантів з усіх куточків земної кулі. Проєкти переможців не лише будуть втілені в життя, а й застосовані в інших локаціях громади», — наголосив Ігор Терехов.

Мер зазначив, що вся комунікація, включно з презентацією, здійснюватиметься англійською мовою. Кінцевий термін подачі заявок на участь у конкурсі — 12 вересня 2024 року. Детальніша інформація — за посиланням.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: