Протягом минулої ночі ворог продовжив обстріли Харкова — Синєгубов

10:07  |  31.08.2022
Наші Збройні Сили роблять усе можливе для оборони регіону - Синєгубов

Фото: kharkivoda.gov.ua

Близько 23:00 з РСЗВ «Смерч» був обстріляний Новобаварський район. Пошкоджено дорожнє покриття, вибито шибки в будинках. Попередньо – без втрат. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Також Синєгубов зазначив, що близько опівночі з Бєлгорода в напрямку Харкова запущено 3 ракети. Одна вибухнула на території рф, ще одна – у повітрі над територією Шевченківського району Харкова.

Остання ракета влучила поряд з закладом освіти в Київському районі. Пошкоджені житлові будинки та офісні приміщення, сталися пожежі. Поранення зазнали 2 жінки, яким 81 та 71 рік.

Крім того, вчора ввечері росіяни обстріляли смт Золочів Богодухівського району.

Вчора близько 10 ранку ворог масовано обстріляв центр Харкова попередньо з САУ «Піон». Пошкоджені житлові будинки, місця відпочинку, автомобілі, сталося кілька пожеж.

За даними Центру екстреної медичної допомоги, загалом внаслідок цього обстрілу 4 людини загинуло, постраждали 14 мирних мешканців, зокрема дитина 6 років. Дитина госпіталізації не потребувала. Всього госпіталізовано з пораненнями 8 цивільних.

«Протягом доби ворог обстрілював населені пункти Харківського та Богодухівського районів області, зруйновані житлові будинки та господарчі споруди. В області протягом доби з пораненнями госпіталізована 1 людина. На лінії зіткнення тривають активні бойові дії. Ворог використовує проти ЗСУ ствольну та реактивну артилерію, авіацію. Наші захисники дають ворогу рішучу відсіч, знищуючи живу силу і техніку. Підтримуємо наших бійців та працюємо на перемогу!», – розповів Олег Синєгубов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: