Прокурори задокументували наслідки ворожих ударів по Харківській області

11:02  |  24.04.2024
Прокурори задокументували наслідки ворожих ударів по Харківській області

Фото: t.me/prokuratura_kharkiv

За процесуального керівництва Богодухівської та Купʼянської окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Про це повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

За даними слідства, 24 квітня близько 00:45 окупанти завдали ракетні удари по селищу Золочів Богодухівського району. Пошкоджено приміщення банку, адміністративні будівлі, щонайменше 10 житлових будинків та 6 легкових автомобілів. Попередньо, ворог атакував населений пункт двома ракетами типу С-300 з території бєлгородської області рф.

Під російськими ударами була й Купʼянщина. Вчора близько 18:20 російські окупанти обстріляли село Сенькове Курилівської ТГ: пошкоджено приватні домоволодіння. У с. Кругляківка внаслідок вчорашніх ворожих ударів пошкоджено пансіонат для людей похилого віку.

Вночі 24 квітня росіяни обстріляли місто Купʼянськ: відбулось займання двоповерхової нежитлової будівлі. За попередніми даними, російські війська били по Купʼянщині з артилерії.

Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених представниками зс рф.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: