Призначено нового заступника Харківського міського голови

13:17  |  26.01.2024
Призначено нового заступника Харківського міського голови

Ігор Резник на позиціях тероборони на Північній Салтівці у Харкові, квітень 2022 року. Фото: В'ячеслав Мавричев/Суспільне Харків

Депутати Харківської міської ради затвердили директора Департаменту контролю Ігоря Резніка на посаду заступника міського голови — директора департаменту. Відповідне рішення було ухвалене 26 січня на позачерговій сесії міськради. За призначення проголосували 69 депутатів.

В міській раді повідомили, серед основних завдань, покладених на нового заступника, — здійснення контролю за якістю робіт, пов’язаних з благоустроєм територій, за своєчасним розглядом і належним рівнем виконання звернень, що надходять до міської інформаційно-диспетчерської служби «1562» тощо.

«Завдяки Департаменту контролю та його очільнику були виявлені та усунені серйозні порушення. Його робота є ефективною та результативною», — зазначив міський голова Ігор Терехов.

Як пише «Суспільне», після початку повномасштабного вторгнення Ігор Резнік став до лав тероборони.

«24 лютого я відвіз усю свою родину у безпечне місце та повернувся до Харкова захищати місто. Сам, добровільно, пішов до територіальної оборони Харкова. Прийняв таке рішення. Сам я на Салтівці живу. У будинок прилетіли пара снарядів таких, серйозних. Поруч, на двір. Є руйнування. Але ще відбудуємо місто, буде все добре», — казав у квітні 2022 року Резнік.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: