Під час ракетного удару по Грозі загинули дружина, син та невістка військового, якого у цей день перепоховали та поминали у рідному селі

22:58  |  05.10.2023
Під час ракетного удару по Грозі загинули дружина, син та невістка військового, якого у цей день перепоховали та поминали у рідному селі

Фото: hk.npu.gov.ua

5 жовтня у кафе в селі Гроза поминальний обід був на честь загиблого військовослужбовця, якого перепоховали в цей день. Про це повідом речник обласної прокуратури Дмитро Чубенко.

«До цього його було поховано у Дніпрі, а родичі бажали здійснити перепоховання у селі звідки він родом. Поховання організовувала сімʼя загиблого військового, а саме син та дружина загиблого. Син перепохованого також був військовим», — повідомив Чубенко.

Син разом зі своєю дружиною та матірʼю були в кафе і загинули від влучання ракети.

В поліції повідомили, що пошукові роботи завершені. Від удару ракетою «Іскандер» загинула 51 людина, у тому числі 8-річний хлопчик.

Троє людей вважаються зниклими безвісти, 6 постраждалих знаходяться в лікарні.

За словами начальника ГУНП в Харківській області Володимира Тимошка, є дуже понівечені тіла і для їх ідентифікації треба проводити ДНК-експертизи.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що 5 жовтня обстріляли кафе та магазин у селі Гроза Куп’янського району, де було багато цивільних людей.

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко в ефірі телемарафону повідомив, що під час ракетного удару у магазині-кафе відбувались поминки за померлим односельцем.

На місці також працює СБУ, яка перевіряє місцевих жителів. За словами Клименка, ракетний удар був дуже точним. Є ймовірність, того що її навів місцевий. Село Гроза дуже маленьке, його населення трохи більше 300 людей.

За попередньою інформацією, удар по селу Гроза на Харківщині росіяни завдали ракетою типу «Іскандер».

Три дні, з 6 по 8 жовтня, в Харківській області будуть оголошені днями жалоби за загиблими внаслідок ракетного удару по селу Гроза.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: