Первый человек в Украине выздоровел после COVID-19 (видео)

12:24  |  20.03.2020
Первый человек в Украине выздоровел после COVID 19 (

Фото: из открытых источников.

В Украине есть первый пациент, который вылечился от а. Больному из Черновцов был сделан повторный лабораторный анализ, который показал отрицательный результат. Об этом сообщил Президент Украины Владимир Зеленский.

«Ми маємо дуже радісну новину: пацієнту з Чернівців було зроблено повторний лабораторний аналіз на коронавірус – і він вдруге показав негативний результат. А отже можемо констатувати офіційно: в Україні є перша людина, яка одужала від коронавірусу. Сьогодні його виписують із лікарні –і він повертається додому. Я вітаю і його особисто, і всю нашу країну. Це – найприємніша звістка за останні дні. І вона свідчить про те, що в нас точно все буде добре. Головне – зберігати спокій і режим ізоляції», — сказал Зеленский.

Звернення Президента України щодо протидії поширенню коронавірусу від 20 березня 2020 року.

Доповідаючи про протидію поширенню коронавірусу в Україні станом на ранок 20 березня, Володимир Зеленський повідомив радісну новину. В Україні є перший пацієнт, який одужав від коронавірусу. Хворому з Чернівців було зроблено повторний лабораторний аналіз на коронавірус. І він вдруге показав негативний результат.Крім того, Президент подякував фахівцям Інституту молекулярної біології Національної академії наук України за оперативне виготовлення першої партії експрес-тестів, а також повідомив, що в ближчі дві доби до України прибудуть:• 10 млн високоточних лабораторних тестів, які будуть розподілені по всіх куточках України;• 10 апаратів штучної вентиляції легень;• 1 млн масок, які надійдуть в українські аптеки;• 100 тис. масок підвищеного захисту для лікарів і працівників поліції;• 400 тис. експрес-тестів та 10 тиc. літрів дезінфекційної рідини.

Gepostet von Офіс Президента України am Freitag, 20. März 2020

Напомним, ранее MyKharkov.info сообщали, что в Харьковской области полиция открыла три уголовных производства за нарушение правил карантина.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: